Hvilken computer skal jeg købe til studiestart?

Hvem kan ikke huske, da man startede i første klasse og glad fik grejet, i form af penalhus, madkasse osv., bragt i orden allerede inden skolen startede? Når du er optaget på økonomistudiet, står du i samme situation. For udover bøger står du også og skal bruge en computer til det daglige arbejde.

Er du som majoriteten af unge, har du sikkert en Macbook og den er da også fin nok, men den er på ingen måde optimal til brug på økonomistudiet.

Meget Excel-arbejde

På økonomistudiet bruger du, udover notetagning, din computer til ekstremt meget Excel-arbejde. På de senere semestre benytter du den også til mere avanceret software.

Alle eksamener foregår i it-lokalerne på Peter Bangsvej, hvor der udelukkende er pc’ere og altså ingen Apple. Eftersom der er forskel på funktionernes og add-inns’enes placering på hhv. PC og Apple, er det tilrådeligt at have en pc i dit daglige arbejde, så du kan forberede dig bedst muligt til de kommende eksamener.

PC over Mac

Læg oveni, at de fleste af dine undervisere også har pc’ere og du har et klart valg, såfremt du står og skal købe studiecomputer. Køb en bærbar pc.

Har du en Apple, kan du måske nok bruge den, men mit råd vil klart være at sælge den og købe en bærbar pc i stedet. Nogle vil måske også mene, de kan benytte en tablet med en stylus, men med mindre, det er en Samsung Tabpro eller en Microsoft Surface, er det ikke noget, jeg kan anbefale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *